Bakken

Verjaardag

Wat doet een keuken-koningin (let’s face it! Op een gegeven moment wordt je gewoon te oud om jezelf nog een prinsesje te noemen! 😉 ) als haar liefde weer (de tijd gaat veels te snel!) een jaar rijper wordt? (ja rijper klinkt toch veel lekkerder dan ouder? ik bedoel.. gerijpte kaas! Klinkt dat niet veel luxer en mooier? oud brood wil niemand toch?!)

Ze maakt iets lekkers voor hem! En Wico zou Wico niet zijn als hij niet om een chocoladecake zou vragen! Maar dit jaar geen cake met frosting of al die andere troep. Gewoon een lekkere ouderwetse natte cake zoals hij die graag wil hebben.

Dus ik deed mijn best om dit saaie verzoek uitdagend te vinden en toverde een lekkere, nattige chocoladecake tevoorschijn. En omdat ik het niet kon laten, maakte ik er een groot hart van. Want het kan niet te saai zijn hoor!

Het recept vond ik niet blog-waardig dus heb ik dat lekker weggelaten. Iedereen kan een eenvoudige, nattige chocoladecake bakken toch?! 🙂DSC_0306

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *