Moestuin

Ik kan me niet herinneren hoe vroeg ik vorig jaar begonnen was in de moestuin, maar ik weet nog wel dat ik me voor had genomen om eerder te beginnen met de tomaten. Dat heb ik dan ook gedaan zodra het mogelijk was (er moet voldoende zon zijn en het mag niet te koud zijn in huis, wat in deze tijd van het jaar best nog lastig is hier). En inmiddels heb ik tegen verwachting in, meer dan zestig kleine tomatenplantjes in het raamkozijn!

Ook de kolen groeien flink en hebben het goed nar hun zin. En denk maar niet dat we nog gasten kunnen ontvangen aan de tafel in de huiskamer. Die staat inmiddels helemaal vol met kleine kolen en tomaten! En dan heb ik de rest nog niet eens gezaaid!! Het wordt een (hopelijk) vol, druk en kleurrijk moestuinseizoen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *