Creadingen,  Vilt

Made on Sunday

Vertelde ik gister over een van mijn goeie voornemens om meer van de natuur te genieten, is een van mijn andere voornemens om vaker tijd vrij te maken om creatief bezig te kunnen zijn. Het lukt redelijk en dat is genieten. DSC_0430

Zo maakte ik laatste een nieuw hertengezinnetje af. Het project lag al zeker een jaar te wachten tot ik er mee verder zou gaan, maar inmiddels is het nu eindelijk af omdat ik er tijd voor gemaakt heb. En dit lieve gezinnetje komt over een poosje bij iemand anders in huis wonen. Ik zal ze missen!

Daarnaast hou ik me veel bezig met positiviteit en dus onder andere met positieve, aanmoedigende quotes. Teksten die ik mooi en leuk vind. Ik plak de meesten in mijn schrijfblok waar ik ook alle andere plaatjes in heb geplakt die ik eerder al eens heb laten zien. En sommige teksten neem ik over en doe ik in mijn agenda.

Nu op naar mijn volgende projekt!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *