Bakken

Zalige zaterdag

Nog wild van de “brie en croute” die ik laatst maakte en vooral van de reacties die hier uit voort kwamen, ben ik geinspireerd om het volgende recept eens te proberen. Nee, niet vegan. Maar met kerst mag alles uit de kast gehaald worden!

Dit recept en de foto’s vond ik op deze blog waar nog veel meer heerlijke recepten te vinden zijn.

Geitenkaas-bladerdeeghapjesgeitenkaas, walnoot en honing hapjes

  • bladerdeeg
  • geitenkaas
  • hele walnoten
  • honing
  • 1 ei, geklutst

Snij de bladerdeeg zo, dat het goed past op je cupcake vormpje. Bekleed de cupcake vakjes van een mini muffin vorm met de stukjes bladerdeeg nadat je deze eerst ingevet hebt. Prik gaatjes op de bodem. Verdeel de geitenkaas over de bakjes, druk daar een walnoot op en verdeel er als laatst nog een beetje honing over. Smeer de randjes bladerdeeg in met ei.geitenkaas, walnoot en honing hapjes Bak de geitenkaas hapjes in 14 minuten op 225 graden.

En daarna alleen maar genieten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *