Vilt

Made on monday

Het is lang geleden dat ik iets “maakte op maandag”, erg lang geleden!
De inspiratie is dan ook ver te zoeken met alle drukte van mijn werk, het sporten en ons huishouden. Ik wil niet zeggen dat ik er geen tijd voor heb, want even iets knutselen is zo gedaan. Maar het krijgen van inspiratie, dat is een proces waar je wat meer “ruimte” voor moet hebben. Stukken meer dan ik op dit moment heb.

Maar als je dan eenmaal ziek thuis zit en je ietsje minder lamlendig voelt dan de eerste paar dagen. Dan kan er plotseling een vlaag van “zin” voorbij komen. Dus, ik pakte snel wat spulletjes bij elkaar, legde ze op tafel en begon te nat-vilten. Iets wat ik al zeker jaren niet meer had gedaan en dit project had ik eerlijk gezegd nog nooit eerder gemaakt.

Na het zien van wat filmpjes op internet, wilde ik het toch graag eens proberen. Het ziet er eenvoudig uit en dat moet dus zeker wel lukken! En ja, het is niet moeilijk!

Natuurlijk moet je even je eigen draai vinden en het een en ander ontdekken aan de materialen en techniek. Maar zelfs mijn eerste proefwerkjes zien er oke uit. Nog niet klaar hoor want ze moeten tussendoor even drogen om te kijken of ze passen. Maar dit weekend ga ik het project afronden. En als dat allemaal goed gaat heb ik een nieuw paar sloffen!

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *