Alledaagse dingen,  Natuur

Zonnig

Wat kan een mens blij worden van de zon! Het lijkt wel maanden geleden dat de zon voor het laatst geschenen heeft (lees: door de wolken heen kon schijnen). Daarom sprong ik vanmorgen uit bed om gelijk naar buiten te gaan.

Warm ingepakt (het was -10) liep ik (als een michelin mannetje) naar buiten om wat foto’s te maken en de vogels bij te voeren, waarna ik nog een kijkje ben gaan nemen op het meer. Daar vond ik een langlaufspoor door de buren aangelegd. En dat betekende dat ik mijn “nieuwe” ski’s kon gaan uitproberen. leuheuk!

Wico en de katten volgden mee naar buiten om ook een kijkje te komen nemen, waarna ik steeds verder het meer op ging tot ik voor Wico (de fotograaf) niet meer zichtbaar was.

En dan sta je op de meer zonder ook maar een geluidje te horen van de mensen uit de buurt. Als enige mens met allerlei sporen zichtbaar in de sneeuw. Helemaal alleen, in de zon met prachtig uitzicht. Wat een heerlijke ervaring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *