Alledaagse dingen,  Natuur

Vogelliefde en zonneschijn

Voor het eerst vandaag is het fris buiten en eindelijk helder genoeg om van het zonnetje te kunnen genieten. Ik kan me niet herinneren wanneer ik de zon voor het laatst gezien en gevoeld heb, maar dat moet zeker minimaal twee weken geleden zijn. En dat was echt te voelen! De D-vitaminen tabletjes worden als snoepjes naar binnen gewerkt!

En omdat het juist zo lekker zonnig was vandaag, ging ik eens even de tuin in om ‘ons land’ te verkennen. Daar zag ik dat ons vogelhuisje (een schattig wit, houten voederhuisje wat ik een paar weken geleden heb gekocht) alweer helemaal leeg was. Het zijn hongerige beestjes die vogels! Tijd dus om met wat reserves te komen!DSC_4373

Ik maakte een nieuw voedersysteem gevuld met vet en pitten, wat vast geweldig gaat staan in ons appelboompje, vulde een aardewerken halve bol met los zaad en vulde gelijk het voederhuisje even bij.

En ondertussen mocht ik genieten van een prachtige zonsondergang!

O en had ik al verteld dat ik mooie gordijnen heb opgehangen??

Wat een heerlijk dagje genieten van ons huis! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *