Haak inspiratie

Er zijn periodes dat ik even niet weet wat ik kan maken, terwijl ik wel graag iets wil doen. Dat zijn van die momenten dat ik Het Net af struin naar crea-inspiratie.

Omdat ik afgelopen weken de aandacht heb gericht op haken, hier een aantal links met leuke haak patronen.

Annemarie’s haakblog

Crochet spot

Anne’s blog

Hobbie doos

Jessica tromp

Echtstudio

En wat leuke foto’s voor inspiratie

4 thoughts on “Haak inspiratie

  • Ha Judith, wat leuk dat je een berichtje achter laat, dankjewel!
   Op de website heb ik geen patroon daarvan, maar ik zal eens voor je rondneuzen en dan kan je het bij mijn nieuwere posts teruglezen! 🙂
   Groetjes Maaike

 1. Hoi . Zoo wat ben jij creatief ..super! Net als judith hierboven vind ik sneeuwvlok, ster mobiel prachtig !! Heb je toevalig al het patroon of websie gevonden??? Echt een object om nu te gaan maken voor ee winterdagen….

  • Hallo,
   bedankt en leuk dat je een berichtje achter laat!
   Helaas heb ik geen patroon kunnen vinden van deze mobiel, maar natuurlijk is deze zo na te maken door van alle onderdelen patronen te zoeken. De sneeuwsterren bijvoorbeeld zijn makkelijk te vinden op het net en als je die eenmaal hebt kan je volgens mij al snel een stuk verder komen.
   Succes er mee!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *