Aardappeltjes

En dan een van de leukste dingen om te oogsten: aardappels!

Lekker met je handen in de klei en graven alsof je aan het schatzoeken bent!

Met mooi resultaat. Wij zijn er blij mee. 🙂

Vier verschillende soorten aardappels en de zelfgekochte zetaardappels leverden het mooiste resultaat (in de kist). Daarna in de mand een aardappeltje wat ik bij de Lidl kocht en in de moestuin gooide omdat alle aardappels flink uitgelopen waren. En in de kleine kist twee soorten die ik veel te laat gezet heb (ik had er ook geen plek meer voor) en waar dus bijna niets uitgekomen is. Misschien een leuk zetaardappeltje voor volgend jaar!

De eerste maaltijd: zelfgebakken frietjes waren in ieder geval heeeeerlijk!!!

One thought on “Aardappeltjes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *